Om

PHOENIX MC, DANMARK

PHOENIX MC er en uafhængig klub, der respekterer alle andre MC klubber og meget gerne mødes med dem til træf, til fester og på vejen.

PHOENIX MC er godkendt gennem Biker Fonden. Vi er stolte af vores klub og vores mærke og samles omkring det og viser gennem dette hvem vi er og hvad vi står for.

PHOENIX MC er en blandet flok, både mht. alder, fritid og arbejde - men vi har klubben, kammeratskabet og vores liv på cyklerne til fælles. Familie og arbejde har hos os den højeste prioritet.

PHOENIX MC holder klubmøde hver første tirsdag i måneden med spisning fra kl. 18:00. Dette er alene for medlemmer og inviterede. Se vores kalender og følg med på facebook hvornår vi er i klubben - i køresæsonnen er vi ofte på vejen men tjek kalenderen, du er oftes meget velkommen med.


                              

PHOENIX MC klubhus finder du på Dragerupvej 9B, 4300 Holbæk- kør ned ad Wegnersmindevej mod gården  

Du er altid velkommen til at deltage i vores åbne arrangementer - se vores kalender. Skriv i vores gæstebog eller drop os en mail, så ses vi.

På gensyn

PHOENIX MC

Mød os også på facebook.

PHOENIX MC har det vi kalder højt til loftet. Med baggrund i famile og job, vil der være medlemmer der i perioder er mindre aktive, hvilket respekteres af klubben og øvrige medlemmer - engagement, loyalitet og tilhør er der derfor fokus på  i prøvetiden.

                                                                

PHOENIX MC er en klub for manden med den rette attitude, der ønsker at køre tilbagelænet på en cruiser-, bobber- eller custom mc på min 650 ccm, og som sammen med de øvrige medlemmer lever efter værdierne Respekt, Engagement og Loyalitet, samt udviser empati, dyrker venskab og har humor.

Phoenix MC, Danmark © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use